Superge

Na tej strani je zapisano vse kar bi utegnilo zanimati tiste, ki se zanimate za superge. Superge in trendi superg za prihajajoče leto Pri čevljih vedno pazimo na udobje. Zadnje čase nam pri tem pomagajo tudi trendi. Kot velja pravilo za črne obleke, so superge nujen del garderobe. Nosite jih lahko na tisoč in en […]

Na tej strani je zapisano vse kar bi utegnilo zanimati tiste, ki se zanimate za superge.

Superge in trendi superg za prihajajoče leto

superge
(Foto: Pinterest)

Pri čevljih vedno pazimo na udobje. Zadnje čase nam pri tem pomagajo tudi trendi. Kot velja pravilo za črne obleke, so superge nujen del garderobe. Nosite jih lahko na tisoč in en način, saj dopuščata možnost elegance, klasike in športa. So po mojem mnenju nepogrešljiv par čevljev. Jaz jih nosim zraven jeans hlač, kril, usnja, za zvečer ali v službo. Kupila sem si takšne, ki predstavljajo športno eleganten videz. Če mogoče iščete nove superge, kljub vsemu, da se bliža zima, ostanite z nami, saj vam bomo predstavili smernice in trende superg za prihajajoče leto.

Dobra novica je, da bela ostane bela. Bele superge so preprosto nujen »must have«, tvojega stylinga. Super so videti zraven jeansa ali nore igrive obleke. Predstavljati morajo stalnico v tvoji garderobi. Na sliki lahko vidite, da so videti fantastično, ne glede na starost ženske.  

Trend superg za leto 2017 pa je namenjen kričečim pisanim supergam. Pomembni bodo dodatki in preveč ne bo odveč! Torej, drage dame ne pozabite na bleščice, kovinske in srebrne dodatke, satenaste vezalke, usnjene trakove, krzno, zadrge

Lahko tudi prebudite umetnico v sebi in se odločite stare superge malce preoblikovati. Lahko kupite razne kovinske kovice ali razcepke in si jih same pritrdite. Potem imate tudi možnost, da spremenite jezik superge. Z lepilom za blago prilepite na jezik, čipko ali blago in videz superge bo popolnoma drugačen.

superge-vezalke
(Foto: Pinterest)

Lahko pa samo menjate stare vezalke in poiščete kakšne satenaste. Zavežete pa si jih lahko na več načinov, kar daje piko na i, k videzu.

Ne smemo pa pozabiti še na svoje dečke. Pomagajte jim najti superge, ki bodo všeč tebi in njemu. Moški trendi so v usnju in različni debelini podplata. Iz lastnih izkušenj pa vem, da se fantje radi držijo preizkušenega. Brez skrbi prihodnje leto vlada pri moških ponovno klasika.

Če še iščete svoj par superg, vam na naši spletni strani čeveljčki.si ponujamo kar nekaj različnih možnosti.