Gležnarji ali škornji

Kdaj nositi gležnarje in kdaj škornje? Dilema škornji ali gležnarji je lahko del vsakdana. Vsaka od nas ima par v svoji lasti. Verjamem, da se nas je kar nekaj zjutraj pred službo odločalo med omenjenima možnostma. Da bi vam lahko malce skrajšala čas odločitve, vam želim prikazati, kdaj škornji oziroma gležnarji in kdaj ne. Jeans […]

Kdaj nositi gležnarje in kdaj škornje?

Dilema škornji ali gležnarji je lahko del vsakdana. Vsaka od nas ima par v svoji lasti. Verjamem, da se nas je kar nekaj zjutraj pred službo odločalo med omenjenima možnostma. Da bi vam lahko malce skrajšala čas odločitve, vam želim prikazati, kdaj škornji oziroma gležnarji in kdaj ne.

skornji
Celotna ponudba TUKAJ!

Jeans na korenčka

Hlače, ki imajo hlačnice oprijete, so primerne za gležnarje in škornje. Hlače na korenčka so dobra odločitev za škornje, ker se ne vihajo in ne nabirajo pri kolenu.

gležnarji škornji
Foto: Pinterest

Pri navadnem jeansu, si lahko brez skrbi zavihate hlačnice navzgor in jih nosite h gležnarjem. Za škornje je to slaba odločitev, ker niso oprijete ob kolenu, se tam hlačnice naberejo.

Pajkice

Mislim, da lahko k pajkicam izberete obe kombinaciji in boste imele super izbran styling. Pajkice so popularen kos oblačila, saj so udobne, raztegljive in za vse priložnosti. Tako da tukaj vprašanje škornji ali gležnarji, ni vprašanje. Oboje je SUPER.

Kratke hlače

Definitivno sem tukaj za gležnarje. Pomembno je tudi, da zraven nosite dolžino hlač, kot je na sliki. Zraven bi sama nosila še kakšen daljši pulover ali srajčko, ki bi si jo zataknila za pas.

Srednje krilo

Srednje krilo je letošnji trend. Zraven lahko nosite obe možnosti obutve. Če je krilo bolj oprijete, naj bo zgornji del oblačila bolj ohlapen. K temu staylingu bi predlagala škornje s peto. Če pa je vaše krilo širše, mogoče še malo plasirano, pa vsekakor menim da bi k temu pristajali nižji gležnarji.