Kam na izlet na Hrvaškem?

Blaž Ostalo za otroke

Idej za izlete, daljše, enodnevne in večdnevne, je za Hrvaško, tako kot verjetno vse ostale dežele, nešteto. A nekateri jih poznamo manj, drugi pa več. Še največ pa verjetno tisti, ki Hrvaško obiskujejo redno.

Spodnje ideje kam na izlet na Hrvaškem, posreduje ena največjih slovenskih team building agencij ETC Adriatic, ki se z organizacijo najrazličnejših enodnevnih in tudi večdnevnih izletov, ukvarja predvsem v povezavi z organizacijo team building programov za različna podjetja. Mnogo podjetij si namreč za svoj team building želi izbrati lokacijo izven Slovenije, Hrvaška pa je že tradicionalno ena izmed najbolj priljubljenih destinacij, tako za izvajanje team building programov kot za kratke in zanimive izlete.

plitvicka jezeraEna izmed najbolj obiskanih destinacij na Hrvaškem je nedvomno hrvaška istra, ki nudi neverjetno vedtu starih istrskih mest, zgodovino in kulturo in vrhunsko istrsko kulinariko, kraji hrvaške Istre pa so Buzet, Buje in drugi kraji severozahodne Istre.

Na hrvaškem, še posebej v Istri so zelo poznane tako imenovane konobe, ena najbolj poznanih pa je konoba La parenzana, ki se nahaja v samem osrčju hrvaše istre.

Med vsemi poznanimi mesti hrvaške istre se zagotovo še splača ogledati Poreč, Pulo, Novigrad, Umag, Vrsar in druge (1)

Notranjost hrvaške ob glavnem mestu Zagrebu nudi povsem drugačne možnosti in odgovore na to kam na izlet na hrvaškem.

V zagrebu si boste nabolje zapolnili dan, če se boste z otrokom odpravili v hrvaški živalski vrt, obisk živalskega vrta v zagrebu pa je tudi edinstvena priložnost, da vaš otrok spozna številne živali, ki jih drugod ne. Zagrebški zoo vam bo zagotovo vzel cel dan in še premalo bo.

Če iščete ideje za izlet na hrvaško za svoje zaposlene, npr. v okviru kakšnega team buildinga ali za motivacijo ali nagrado za svoje zaposlene, potem je najbolje, če kar najamete agencijo, ki se ukvarja z organizacijo team building eventov na hrvaškem (recimo Team building Croatia). Razlog za izbiro ene izmed takšnih agencij je preprosto v tem, ker vam za vaše zaposlene ni treba posebej organizirati kulinaričnega doživetja, animacije, prostora in ničesar, ampak za enodnevni ali celo večdnevni izlet na hrvaškem, za zaposlene, poskrbi kar agencija sama.

Dobre ideje za izlete na hrvaškem lahko sestavite sami, tudi z recimo obiskom njihovih največjih znamenitosti (plitvička jezera, krapinski pračlovek, dubrovnik, split in drugo).

Če potrebujete dodatne ideje kam na izlet na hrvaškem, predlagamo, da se obrnete na strani, na povezavah, kjer boste našli zagotovo še dodatne iztočnice za izlete.

Comments are currently closed.