KAJ IZBRATI INDOOR PAINTBALL ALI PAINTBALL

Blaž Aktualno, Ostalo za otroke, Partnerji

Zabavna igra Indoor Paintball ali Paintball sta igrani igri, pri katerih se streljate z Markerji (replika puške). Z izstrelki Indoor paintball in  Paintball kroglicam, nasprotnika izločimo z igrane igre. Kateri je za vas najboljši? Indoor Paintball  ali zunanji Paintball . Obe igrane igre imata veliko možnosti za vašo vrhunsko zabavo, saj ima vsak poligon ( indoor, outdoor) svoje prednosti in možnosti, da se pozabavate z vašim teamom. Oba poligona vam ponujata noro nepozabno doživetje, da se pomerite s svojimi prijatelji, sodelavci kot Team building, z družino, manjšo skupino, priredite fantovščino ali pa pridete v svojem prostem času in se sprostite. Tukaj se pomerite kdo ima boljšo taktiko v igri, načrtovanje, strategijo, kdo je najboljši strelec in se naučite igranja iger v  teamskem duhu.

PREDNOSTI INDOOR PAINTBALL IN PAINTBALL

Indoor Paintball (notranji poligon) ima prednost, da se lahko vrhunsko zabavamo v prav vsakem vremenu, kar pomeni, da nam dež, sneg, mraz, veter ne predstavlja ovire. Indoor poligon pa je tudi varnejši, ker se na Indoor poligonu ne strela z običajnimi paintball kroglicam, ampak se na Indoor Paintball (notranjem poligonu) igra z novimi tehnološko dovršenimi  paintball G-balls kroglicam, ki pa so iz pene in tako bolj varne in higienične. Tako na notranjem poligonu ni umazanije in s tem je varnost na  samem poligonu še bolj prisotna.

Paintball zunanji poligon ima veliko prednosti, ker se noro zabavamo v naravnem okolju, kjer nas z vseh straneh obdarja narava. Tudi zunanji poligoni so zelo čisti in varni predvsem zaradi paintball kroglic.

Tukaj se uporablja visokokakovostne, ekološko polnjene in biološko razgradljive paintball kroglice. Paintball kroglice so v vodi topne, zato se  enostavno sperejo z oblačil in so predvsem varne. Z malo dežja, so zunanji poligonu predvsem čisti, ker voda spere vso barvo.

OPREMA INDOOR PAINTBALL

Na Indoor Paintball (notranji poligon) se uporablja najboljša oprema. Vsak igralec dobi:

 • Dres paintball ( za zaščito in za razlikovanje ekip)
 • Maska (za zaščito obraza)
 • Indoor paintball Marker (replika puške)
 • G-balls penaste kroglice

OPREMA PAINTBALL

Na Paintball (zunanji poligon) se uporablja najboljša oprema. Vsak igralec dobi:

 • Maska (za zaščito obraza)
 • Kombinezon (za zaščito in razlikovanje ekip)
 • Zaščitne rokavice
 • Body armor (ščit za telo)
 • Marker paintball (replika puške)
 • Paintball barvne kroglice

INDOOR PAINTBALL ALI PAINTBALL

ŠTEVILO IGRALCEV V IGRI INDOOR PAINTBALL ALI PAINTBALL

Pri vsaki igri Indoor Paintball ali Paintball je število igralcev odvisno od:

 • Velikosti poligona
 • Število poligonov
 • Zunanji ali notranji poligon (kjer igramo)

Pri Indoor Paintball (notranji poligon) je minimalno število igralcev 6, maksimalno število igralcev je 30 oziroma je odvisno od velikosti notranjega poligona in kapacitete  opreme.

Pri Paintball (zunanji poligon) je minimalno število igralcev 6, maksimalno število igralcev 50 oziroma je odvisno od velikosti samega zunanjega poligona in kapacitete opreme.

Pri Paintball Ljubljana pa vam ponujajo najbolj  taktične in premišljeno postavljene zunanje Paintball poligone v izmeri 4000m2. Lahko izbirate med poligonom z UV lučkami, nočnim poligonom. Za večje skupine pa so poligonu postavljeni tako, da se jih da združiti.

Na UV poligonu vam dajo markirke(oblačilo), ki se svetijo pod UV lučmi, tako igralci  vidijo nasprotno ekipo in s tem preizkusijo nekaj novega.

Ponujajo pa vam tudi nočni poligon, ki je osvetljen z reflektorji. Poligon je manjši in zelo taktično postavljen. Ovire na samem nočnem poligonu so sestavljene iz balami(slama) in napihljivimi baloni, ki pa se jih da prestavljati in tako prilagoditi samim željam igralcev.

Na razpolago pa imajo tudi Indoor Paintball-notranji poligon, ki pa je v samem centru Ljubljane. Notranji Indoor Paintball poligon pa izvajajo v najbolj znanem nočnem klubu Cvetličarna (Kranjčeva ulica 20) zraven hiše POPTV. V Indoor Paintball boste lahko preizkusili poligon, ki je v dveh nadstropjih (plesišče+balkon), zatemnijo vam prostor in dodajo vam glasbo po vaši želji in tako bo vaša zabava zagotovljena.

Upajmo, da vas je ta članek prepričal in vam pomagal izbrati pravo aktivnost za vas.