Gležnarji z visoko peto

Blaž Aktualno, Gležnarji, Obutev

Ojla . . . Zima je tukaj in zagotovo rabiš nov par čevljev. Gležnarji z visoko peto so tvoja rešitev . . .

.

Gležnarji z visoko peto  za vsakodnevne obveznosti

.

gležnarji z visoko peto
Lahko je tvoja pika na i! Preglej ponudbe.

Vsaka od vas se mora  počutiti dobro v svojih čevljih. Če ne rada nosiš pete so gležnarji z visoko peto lahko tvoja izbira, saj dajejo boljšo oporo in so bolj stabilni na nogi. Poskušala te bom prepričati zakaj pa bi si lahko prav danes obula petke.  Za lažjo in bolj udobno nošenje obstajajo gležnarji z vezalkami, s polno peto, z zadrgo, z višjim podplatom, seveda usnjeni gležnarji, semiš gležnarji …

.

Obstaja ogromno različnih modelov in mislim, da bi lahko vsaka našla nekaj zase. Želim ti pokazati, da lahko modni čevlji dajo vašemu stilu piko na i!

Se sprašuješ zakaj pa ravno gležnarji z visoko peto?

.

Obstajajo vsaj štirje razlogi zakaj se moraš odločiti za visoke petke.

  • Visoke pete podaljšajo noge in jo tudi stanjšajo.
  • Visoke pete privlačijo poglede.
  • Visoke pete izražajo samozavest.
  • Visoke pete lahko obujete kamorkoli.

    gležnarji z visoko peto
    Gležnarji z visoko peto, najdeš jih TUKAJ
  • Gležnarje pa lahko nosiš POZIMI in POLETI.

.

Moraš pa poskrbeti za pravi par gležnarjev z visoko peto, da ti zvečer ne bodo” padle noge stran”. Kupi si pravo velikost pete. Če imaš preveliko peto, z nizkim podplatom, se vsa teža prenese na stopala. Višja je peta, bolj se teža premakne naprej. Torej debelejše pete in višji podplat povečajo udobje čevlja.

.

Gležnarji z visoko peto za cel dan

.

Pri izbiri materiala pa res moraš biti pozorna, saj ne želiš imeti žuljev ali mokrih nogavic. Raje se odloči za bolj zračne materiale. Imaš pa tudi to možnost, da poiščeš vložke za čevlje ali pa samo vložke za stopala. Priporočam pa ti, če si si ravnokar kupila novi par čevljev jih malce uhodi doma preden stopiš z njimi v svet. Da boš res brez težav v petkah .  .  .

.

Če pa so ti bili čevlji na slikah všeč, pa obiščite našo spletno trgovino na povezavah zgoraj ali pa si preberite še članek Elegantni čevlji s peto.

.

p.s. Ful dobro stran z idejami za mamice in čevlje sem našla tudi na Be Fun Mum.

Tea Brdnik

tea-brdnik_fotor

ceveljcki.si