Elegantni čevlji s peto

Blaž Aktualno, Obutev

Pozdravljene navdušenke čevljev … Elegantni čevlji s peto morajo biti vaša današnja izbira za službo, pijačko ali večerjo (hitro ga povabi).

.

Elegantni čevlji s peto

.

Vse potrebujemo par dobrih modnih čevljev s peto v svoji lasti. Primerni so za vse priložnosti in jih lahko nosite na več različnih načinov. Letošnji trendi so čevljem s peto kar naklonjeni.  Pokazala ti bom več načinov, kako lahko kombiniraš elegantne čevlje s peto in tvoj vsakodnevni styling.

.

elegantni čevlji s peto
Foto: Pinterest

elegantni čevlji s petoelegantni čevlji s peto

.

.

.

.

.

.

.

A

A

A

A

Hlače na korenčka, boyfriend hlače, cevaste hlače, hlače z visokim pasom, krila, el.egantna obleka, vse te možnosti so primerne za kombinacije čevljev in službe, večerje, ali preprostega šopingiranja v najbližjem centru.

.

.

Boyfriend hlače so najbolj popularen kos oblačila letošnjega leta. Jaz jih imam v treh barvah in jih nosim kamorkoli. Še vedno pa me moj oče sprašuje, ko me vidi v njih, če imam dovolj denarja … Nove so bile malo raztrgane na kolenu, ampak z nenehnim oblačenjem sem kdaj pa kdaj nogo potisnila ven tudi pri kolenu in opa, hlače so bile vedno bolj raztrgane.

.

A

Obstaja pa možnost, sedaj ko je nastopila zima, da enostavno na notranji strani našijemo daljši kos jeansa in hlače lahko nosite še pozimi. Hlače na korenčka in cevaste hlače izgledajo super z elegantnimi čevlji s peto.

.

Elegantni čevlji s peto brez premisleka …

 

Midi krilo, kratko krilce, krilo do kolen, vse te možnosti so odlične za kombinacijo elegantnih čevljev s peto. Dolžina midi krila je meni najljubša, skrije boke, saj jo lahko nosim višje (kot visoki pas), zraven lahko kombiniram kakšno srajčko ali pa preprosto majico in čevlje s peto.

.

Krila morate nositi tudi pozimi, kljub mrazu. Poiščite kakšne dobre legice z videzom usnja ali pa kakšne debelejše, mogoče pletene in izgledale boste drzno in super.

elegantni čevlji s peto
Poišči si svoj par TUKAJ

Velikokrat se odločimo za črno barvo obleke, da smo lahko nato malo bolj drzne pri izbiri barve čevlja ali nakita. Lahko smo drzne tudi pri izbiri velikosti pete. Moja izbira so vedno višje petke in balerinke ali čevlji s polno peto v avtu. Rezervni par elegantnih čevljev v avtu je seveda obveza.

Hitro po nakupih če še nimaš para udobnih čeveljčkov doma.

.

Tea Brdnik

tea-brdnik_fotor

ceveljcki.si