Marec mesec žena in odlične ideje za darilo

Blaž Aktualno, Partnerji

Mesec  marec je mesec ljubezni.  Dan žena je dan, ki ga praznujejo po skoraj celem svetu. Praznovati smo ga že nazaj ko ženske še niso bile enakopravne. Vsekakor pa poleg ljubezni ženskam, materam, prijateljicam, sopotnicah, hčeram vedno podarimo še kakšno malenkost. Tu so naše odlične ideje za darilo za dan žena in materinski dan, ki so vam več ali manj znane, lahko pa najdete kakšno idejo za unikatno darilo. Poleg rože ali čokolade, ki jo vsako leto dobi jo presenetite z izvirnostjo.

Ovitki za telefon in gadgeti

Glede na to, da ima vsaka ženska, mati, babica in hči, praktično najmanj en telefon (pogosto pa še kakšnega zraven, zaradi službe), je ena najbolj uporabnih in praktičnih idej za obdarovanje v času dneva ženaovitek za telefon. Ovitki za telefone so kot darila za ženske omenjani v vseh znanih Fashion revijah, citymagazinih in vseh trendovskih publikacijah, kjer se delijo nasveti za darila za dan žena.

Sodobnim ovitkom za telefone lahko dodate torbice za telefon za tek, stilsko ovitek s sliko po želji, namizno stojalo za telefon, med gadgeti, primernimi za telefone pa se najdejo tudi nosilci za telefon za kolo, stojala za telefon, paski za telefone, polnilci in drugo.

Če želite obiskati res cool trgovino z ovitki za telefon, preverite stran TopIzbira.si.

Kozmetika

Ne bilo katera, ampak naravna kozmetika, za nego. S tem ko boste kupili naravno kozmetiko, boste poleg njene duše indirektno negovali še njeno zdravje. Izbire je veliko od dišečih masažnih sveč, do losjona za telo, pilinga za telo ali pa naravno oljno milo. Vsekakor boste s lahkoto našli pravo darilo. Pa še odlično diši. Cenovni razpon od 2 do 12 evrov.

odlične ideje za darilo

Unikatni izdelki

Na slovenskem trgu, je kar nekaj ustvarjalcev naravnega nakita. S tem mislim izdelkov iz lesa ali gline. Kakšni lepi uhani v obliki vrtnice ali lista, je ne samo preprosta in naravna izbira temveč tudi izvirna ideja. Seveda imajo tudi večjo izbiro ogrlice, zapestnice,prstani,… Cenovni razpon je od 4 pa do 20 evrov.

Wellness&Spa razvajanje

Če ste je ena tistih oseb, ki veliko dela in si nikoli ne vzame časa zase ji privoščite kakšno masažo, urejanje nohtov ali savno za 3 ure v njenih najljubših toplicah. Darilne bone dobite v vsakem kozmetičnem salonu. Cenovni razpon je odvisen od storitve.

Knjiga ali film

Če rada bere je zanimiva knjiga idealno darilo. Ni nujno, da je nova. Pravi knjižni moli imajo radi stare knjige, ki jih najdete v antikvariatu po zelo ugodnih cenah. Če pa ima raje filme ji podarite kakšen DVD  z najljubšim filmom, še bolje pa je če jo peljete v kino in hkrati uživate tudi vi. Navsezadnje, ko polepšate dan ženski polepšate dan tudi sebi.

Preverite še ostala naravna darila za osmi marec.