Ekološki sladki pelin, Zlata ptička

Blaž Aktualno, Partnerji

Mnogi se od pomladi pa vse tam do pozne jeseni radi podajo v naravo. Ampak ne samo zato, da bi se sprehajali. Radi tudi nabirajo razne zdravilne rastline. Vedno več je takih, ki iz zdravilnih rastlin pripravljajo razne tinkture, mazila, razne čaje in še druge izdelke. Med njimi je tudi ekološki sladki pelin. Zakaj ekološki? Zato ker je zdrav, brez kakšnih škropiv in drugih dodatkov. Sladki pelin je rastlina, ki je uporabna za različne namene. Tudi na spletni strani lahko kupite eko tinkturo iz pelina.

Mogoče sladki pelin ni tako znana rastlina. Ampak tisti, ki se ukvarjajo z zdravilnimi rastlinami, ga nikoli ne pozabijo nabrati. Danes je ogromno ljudi, ki sami pripravljajo razne kreme, mazila in tinkture. Recepte lahko danes najdemo na spletni strani, samo malo časa potrebujemo. Čaj res ni problem narediti, saj samo zdravilne rastline moramo posušiti in je čaj že tukaj. Malo težje je narediti druge izdelke. Ko nabirate rastline, nabirajte res ekološke, ki so res dosti bolj zdrave in koristne. Zato se tudi dobro pozanimajte, kje bi se našel ekološki sladki pelin za domačo uporabo.

ekološki sladki pelin

Ekološki sladki pelin zelo dobro vpliva na prebavo. Ko kupujete tinkturo iz sladkega pelina, se držite navodil. 30 kapljic je dovolj in to 2 krat na dan. Tudi s temi izdelki ne smemo nikoli pretiravati, čeprav so samo zdravilne rastline. V prehrani pojemo dovolj škropiv in drugih dodatkov, ki niso najbolj zdravi za naše zdravje. Zato, če se le da, nabirajte zdravilne rastline in si sami pripravite izdelke. Ekološki so zdravi in ne rabite skrbeti na kakšne strupe, pesticide. Travniki v visokogorju sigurno niso škropljeni. Zlata ptička vam ponuja kvalitetne izdelke, med njimi tudi iz zdravilnih rastlin razne izdelke. Mogoče tudi sami kdaj kaj pripravite. Če ne pa si vsaj čaj sami pripravite, kar je res najlažje. Kako pa je videti pelin, pa poglejte na splet.