Dostava cvetja ali darila za materinski dan na dom

Blaž Aktualno, Partnerji

dostava-cvetja-na-dom

 

 

Je sploh še kaj na planetu Zemlja, kar nam ne dostavijo na dom? Je sploh še kaj, kar ne moremo naročiti prek spleta, plačati prek spleta? Če slučajno obstaja, je to verjetno v odstotkih do deset – ko govorimo o vseh produktih, ki jih svet ponuja. No, seveda tukaj izločim živalska bitja. Čeprav, če imam prave informacije, čebeljo matico že pošljejo po pošti.

Ampak, ne bomo danes o živalih, niti o tem, kaj vse se lahko dostavi na dom iz vseh koncev sveta. Bomo pa o tem, kako je z dostavo cvetja na dom v Sloveniji in z dostavo daril, bolj natančno kako je z dostavo daril za materinski dan na dom, prav tako pri nas, v Sloveniji. 

Se poslužujete tovrstnih sodobnih nakupov, ali ste pristaš tradicionalnega? Vrtnice in bonboniere v najbližji trgovini?

Mogoče je letos čas za nekaj novega, bolj osebnega. Kaj pravite?  🙌

 

 

Dostava cvetja na dom

 

 

Daleč se je zdela ideja, da bi lahko na dom dobili zeleno lončnico, ne da bi le ta po poti ostala že brez vse zemlje. Ali, da bi naročili šopek rož, pa da ta do nas ne bi prišel ovenel ali le še v polovični verziji kot si ga ogledujemo na fotografiji v trgovini spletne cvetličarne. 

A glej, ti časi so tu. Hitreje kot smo si mislili smo se srečali z njimi. Tisti časi namreč, ko lahko vse pride do nas in nam ni potrebno skrbeti v kakšnem stanju izdelek bo. Časi so nam glede tega naklonjeni, prav tako pa tudi vsi spletni ponudniki, ki jih je že malo morje. Zato, polagamo na srce – ni več vse na prvo žogo. Preverite kaj kdo ponuja, kakšna je kvaliteta in cena ter seveda kakšni so pogoji dostave in mogočega vračila. 

 

dostava-cvetja
Dostava cvetja je danes kot dostava kosila na dom.

 

 

🌹  Prihaja pomlad in vedno več bo cvetja, ki si ga bomo želeli imeti doma. Pomlad zunaj, pomlad v stanovanjih. Saj, tako to gre, kajne? In kako to rešimo preprosto in hitro? Tako kot naročimo na dom kosilo, tako poteka tudi dostava cvetja – hitro & ugodno, na vse naslove v Sloveniji. Poglejte ponudbo in izberite sebi ali drugim najlepši šopek cvetja na dom, ki diši dolgo. Zelo dolgo. 

 

 

Marec – mesec posvečen ženski

 

 

Marec. Mesec pomladi. Mesec, ko se ptički ženijo. Mesec ko praznujejo mame in žene. Pa vmes tudi moški. Skratka, marec je en tak prazničen mesec. Ko se prebuja narava, ko se prebuja življenje. Zunaj nas in posledično tudi v nas samih. 

Kaj ni izjemen občutek, ko zavohamo prve spomladanske brsteče veje? Ko se iz rjavine in sivine vse spre spremeni v živo zeleno? Ko zadihamo s polnimi pljuči in začnemo na novo. Zaživimo pomlad in se prebudimo iz spanja. 

Narava nam daje neverjeten zgled: kaj vse se zgodi v enem letu. Kakšen preobrat naredi narava, kako se pretvori iz enega stanja v drugega. Kako se vse umiri in potem na novo zaživi. Kaj ni to izvrstna poslanica tudi za nas? Koliko lahko storimo na sebi v enem letu? In koliko ljubezni si lahko podarimo! 👇

 

Zakaj si ne bi podarili tudi šopka rož?

 

sanjski-sopek
Cvetlični studio Sanjski šopek vas razveseli z izjemnimi kreacijami šopkov.

 

Darila za materinski dan

 

 

Kot že omenjeno: marec – mesec, ko so na prvem mestu ženske vrline. Praznovanje ženskosti in dokaz, da vloga ženske in mame ni samoumevna. Da zahteva veliko. In tudi da veliko. Prišel je tisti čas, ko niso več potisnjene v ozadje. Ko njihova beseda nekaj pomeni. Nekaj šteje. Ko vloge niso več samoumevne. 

Spoštovanje do žensk se je dvignilo na višji nivo in tudi moč njihovega izražanja je dobila svoj glas! Na žalost še vedno ne dovolj na vseh koncih našega planeta. A držimo pesti, da se trend zavedanja vlog ženske spremeni. Tako hitto, kot se spreminja vreme aprila. 

 

darila-za-materinski-dan
Tudi darilo za materinski dan lahko naročite prek spleta.

 

💃  Dan žena in materinski dan sta praznika, ki zaznamujeta marec. Ne bomo se veliko zlagali, če rečemo, da sta oba zaznamovana z rožami. Ker, kaj pa najraje podarjamo mamam? Ja, rože. Šopke rož. Kaj pa letetos, že imate idejo darila, ki bo razveselila vašo mamo? Sanjski šopek ponuja srčna darila za materinski dan: med njimi tudi šopek za materinski dan. Pokukajte, ne dvomimo, da najdete tudi kaj za svojo mamo! Darilu lahko dodatu tudi svojo osebno sporočilo, misel. In potem, dostava direktno na dom vaše mame. Preprosto, kajne?

 

 Prek spleta do vaših vrat

 

Tako zdaj to gre – s kavča do vrat. Nekaj klikov. Bančna kartica. In se gremo nakupovanje. Spletno nakupovanje. Dostava na dom. Realnost novega sveta. Ki bo še trajala in trajala in dobivala vedno nove razsežnosti. 

Je že tako, da se spreminja svet in mi z njim. Pa vendar: ne pozabimo, da smo socialna bitja. Da ima nakup v fizični trgovini svoj čar. Da nam je ob takšnem nakupu mogoče podarjen brezplačen nasvet, ali še raje nasmeh, prijaznost, ki ga prek spleta ne dobimo – niti ne zastonj, niti ne kupimo! 

Vse v mejah normale, pa se bo svet še vrtel v pravo smer. 🌏