Silvesterski ženski zimski škornji

Blaž Aktualno, Gležnarji, Obutev, Škornji

Približujejo se prazniki, vse je že v lučkah, ti pa še vedno iščeš pravo obutev za silvestrovanje in kuhančka na trgu? Pravi ženski zimski škornji so zate izziv?

Našla sem nekaj variant, da ti bo s škornji na trgu toplo  . . .

.

Modni ženski zimski škornji za mrzle dni

.

Jaz imam v veselem decembru vedno težavo kaj obuti, da me ne bo zeblo v noge. Ker je mraz že tu, sem se spomnila, da bi ti lahko poiskala nekaj rešitev, da bodo tvoje noge v škorenjčkih ostale tople.

.

Na kaj moraš biti pozorna:

.

  • moja babica je vedno govorila, da moram piti lipov ali rožmarinov čaj ( da te pogreje od znotraj)
  • med kuhančki si tudi lahko privoščiš zeleni čaj, saj ta pomaga pri hitrejši cirkulaciji krvi
  • da te začne hitro zebsti v noge, je  kriva tudi slaba cirkulacija krvi ( ker mogoče veliko časa sediš v službi), ko te začenja zebsti naredi krog ali dva po trgu . . .
  • menjaj si nogavice, če imaš oblečene ves dan, zaradi preznojenih nogavic, te bo začelo hitreje zebsti ( imej par debelejših nogavic kar v torbici)
  • obuj škornje, ki ne premočijo ali pa je notranji del čevlja “krznen”

.

ženski zimski škornji
V teh zimskih škornjih vas zagotovo ne bo zeblo! Najdeš jih TUKAJ

ženski zimski škornji ženski zimski škornji

.

Pravi ženski zimski škornji za silvestrski poljub

.

Za silvestrovanje na trgu boš potrebovala tople usnjene škornje, ki ne premočijo. Če pa si se odločila za kakšen klub, hotel ali pa boš z družbo silvestrovala doma, imaš priložnost da obuješ petke. Lahko si prebereš moj članek Gležnarji z visoko peto, da boš pripravljena šla na zabavo.

.

V petkah boš izgledala samozavestno in noro dobro. Za noč brez skrbi le imej ob sebi še rezervne čevlje, če boš plesala dolgo v noč . . .

ženski zimski škornji
Čeveljčki zate TUKAJ

.

Za silvestrsko noč na prostem pa predlagam da poiščeš oziroma izbereš škornje, ki so udobni in si jih po možnosti že nosila. V torbici pa vseeno imej par debelejših nogavic. Za brezhiben izgled lahko prebereš ta članek.

Tea Brdnik

avatar1

ceveljcki.si

Tags: , , ,