Zakaj je cenik SEO optimizacije za team building spletne strani, tako različen (če gre za isto panogo)

Blaž Aktualno

Nedvomno se cenik SEO optimizacije za spletne strani, od strani do strani, zelo razlikuje, v spodnjem primeru pa objasnjujemo zakaj se cenik SEO optimizacije lahko zelo razlikuje tudi, ko gre za spletne strani v isti panogi (npr. team buildingu).

Spletne strani, ki delujejo v panogi team building-a, potrebujete različne storitve spletne optimizacije. Nekatere team building agencije potrebujete samo SEO opisana besedila vaših team building programov (in tudi pri opisih team building programov imate nekatere agencije željo, da same opišete vaše programe, druge pa, da programe spišejo že kar sami SEO optimizatorji).

Primer team building agencije, ki že ima SEO optimizirana besedila, svojih team building programov, si lahko ogledate na povezavi team building programi.

Nekatere team building agencije, potrebujete SEO optimizacijo obstoječe spletne strani, ne pa novih SEO optimiziranih vsebin. Zato je cena za SEO lahko tudi v teh, različnih primerih, različna.

Primer, kjer je spletna stran, naročila opise team building programov, po SEO pravilih, si lahko ogledate na povezavi team building programi Trnulja.

Na koncu koncev pa se cena SEO optimizacije za team building spletne strani, razlikuje tudi zato, ker nekatere stavite tudi na dobro uvrščanje spletne strani na prvi strani Googla, in zato najamete še offsite SEO optimizacijo (gradnjo povratnih povezav), nekatere pa ambicij za prvo stran Googla, nimajo.

Na splošno lahko računate, da cenik SEO optimizacije team building spletnih strani vsebuje cene za onsite SEO, ceno za offsite SEO, ceno za tehnično optimizacijo in ceno za pisanje blog vsebin na long tail ključne besede.

Hkrati na cenik spletne optimizacije vpliva tudi težavnost panoge team building, ki s časom zanesljivo, tako kot ostale panoge, tudi postaja vedno bolj zahtevna in zato dražja, za spletni nastop med organskimi (SEO) prikazi na Googlu.

Še primer ali dva – po SEO pravilih izdelani spletni strani sta tudi spletna stran podjetja Steklarstvo Breg (steklene stenske obloge, steklene kabine za tuširanje, klasična in drsna steklena vrata, steklene strehe, ograje in stopnice) ter spletni portal Nadstreški.eu (kovinski in leseni nadstreški).

Spletna optimizacija (SEO) sodi v segment spletnega marketinga. V kolikor potrebujete dodatna pojasnila v zvezi s spletnim nastopom, cenami in stroški v spletnem marketingu, si preberite še prispevek Kaj je spletni marketing?

Oznake: spletne optimizacija cenik team buidling stran