Elegantni škornji brez pete

Blaž Aktualno, Obutev, Škornji

Hej, hoj, …. za moj blog, sem se v tem tednu, odločila, da vam predstavim nekaj zamisli za tiste, ki jih zanimajo elegantni škornji brez pete.

.

Elegantni škornji brez pete

elegantni škornji brez pete
So ti všeč? Klikni za podrobnosti.

.

Škornji so nujni za zimske mrzle dni. Če se odločate za nakup, vam ga bom poskušala skrajšati. Obstaja več možnosti, ki omogočajo lažje obuvanje in primernejši izgled. Seveda pa morate same presoditi kaj lahko nosimo zraven elegantnih škornjev brez pete in kaj ne.

.

Priporočam vam hlače na korenčka, krila in obleke različnih dolžin, zraven pa seveda plašček. Letošnji trendi plaščev se gibljejo okoli žameta in umetnega krzna vseh dolžin. Če se boste odločile za nakup preko spleta, sem poiskala nekaj predlogov, ki se jih lahko držite pri nakupovanju iz kavča, z manj skrbi.

.

Kako na hitrco izberemo elegantne škornje brez pete?

.

Večina žensk nas ima težave pri zapiranju okoli meč. In zato moramo biti še posebej pozorne pri nakupih, če seveda najdeš primeren škorenj. Podatki, ki so navedeni pri opisih izdelkov vsebujejo številke in mere, na katere morate biti pozorne in sicer:

.

  • obseg meče, obseg kolena (Vse navedene mere so notranji obseg, ki pa lahko velja na primer za samo številko 39, ne pa za 37 ali 41.)
  • usnje (Ker verjamem da želite, da škorenj mora dihati, iščite usnjene. Obstaja veliko imen za umetno usnje, tako da še posebej preverite ali pa pokličite, če je škorenj res usnjen.)

.

Kaj sploh imamo na izbiro?

.

elegantni škornji brez pete
Celotno mojo ponudbico elegantnih škorenjčkov najdeš TUKAJ.

Na spletu obstaja več rešitev za debelejšo nogo, ki omogočajo lažje obuvanje in lepši izgled. Iščete lahko med:

  • raztegljivi škornji (so iz “lažjega” materiala, ki ti lahko pomaga da lahko potisneš nogo v škorenj in ga potegnemo navzgor)
  • škornji z všito gumico
  • škornji z zadrgo (pozorne bodite na dolžino zadrge, saj daljša je lažje škorenj obujete in sezujete)
  • in škornji z vezalko.

Vsi spletni ponudniki elegantnih škornjev brez pete se trudijo, da izdelek opišejo podrobneje, da vam lahko olajšajo odločitev. Bodite pa tudi pozorne, saj jih tudi nekaj ponuja brezplačno možnost menjave na domu. Zato brez skrbi po nakupih!

Idealen prostor za skladiščenje čevljev in škornjev, so tudi različne garderobne omare, za njihovo zapiranje pa lahko uporabimo, bodisi klasična, bodisi pa steklena drsna vrata. V kolikor pa se odločimo za uporabo klasičnih ali pa drsnih steklenih vrat, pa lahko ta dodatno opremimo z ogledalom*.

.

Tea Brdnik
Ceveljcki.si