4 top čevlji za res ugodno ceno

Blaž Aktualno, Gležnarji, Obutev

Dilema kupiti poceni čevelj ali ne je verjetno misel skoraj vsake ženske. Poiskala sem nekaj ugodnih čevljev zate . . .

Ugodni spletni nakupi

Vseeno mislim da lahko na spletu najdeš čevelj za pravo ceno. Na sliki je črn usnjen salonar. Podplat je narejen iz nedrseče gume, ki meri 0,4 cm. Peta je izjemno trdna in meri 8 cm. Notranji vložek je tudi usnjen in podložen z peno, ki daje še dodaten učinek udobja. Ker je čevelj nareje iz pravega usnje, se ob daljši uporabi tudi malce prilagdi tvoji nogi. Zagotovo je nakup tega usnjenega čevlja lahko tudi nakup poceni čevlja.

.

poceni čevlji
Najdeš jih TUKAJ

Odlično kombinacijo za službo ti lahko prinese ta čevelj na spodnji sliki. Tudi ta čevelj ima usnjeni vložek z peno. Podplat meri 1 cm in je sestavljen iz nedrseče gume. Ta nizek model je enostaven za obut in ima spredaj všito elastiko. Je čista eleganca in popolna kombinacija k krilu ali kakšnemu hlačnemu kostimu. Je čevelj za jesensko in zimsko obdobje saj je malce višji in spredaj zaprt.

.

8118-1
Ponudbo si oglej kar TU

Poceni čevlji so lahko velika dilema . . .

Če pa si ljubiteljica petk, ti moram pokazati ta čevelj. Peta je res visoka, vendar izgleda super na nogi. Peta tega semiš salonarja meri 10 cm. Skupna višina obutve meri 17 cm in ima v notranjem vložku za dodatno oporo peno. Bodi prava sijoča zvezda ob polnoči in izberi te semiš salonarje. Ne bo ti žal . . .

poceni čevlji
Najbolj šik salonar v bež barvi

Za popolmo udobje pa vsekakor priporočam te čevlje z nizko peto v kaki barvi. Na sliki lahko vidiš da imajo všito zadrgo. Notranji del ima usnjeni vložek, podplat čevlja pa meri 1 cm. Ker je to usnjen čevelj se še malce prilagodi nogi, kar pa ne pomeni da morate kupiti večjo številko. Zgornji del je kombinacija usnja in prušenega tekstila, ki daje videzu tisti plus. Kombinirate ga lahko zraven česarkoli. Primeren je za večere z puncami in službo. Čisto udobje!

poceni čevlji
Popoln čevelj za službo

Upam da sem poiskala prave čevlje zate. Vsi so lahko zares ugoden za ponujeno kakovost. Če želiš še izvedeti kaj več, pa preberi Fair trade shoe brands.

Veliko poceni nakupov ti želim!

Tea Brdnik

avatar1

ceveljcki.si

Save

Tags: , ,