10 preprostih načinov za zaslužek s spletno stranjo

Blaž Aktualno

Izdelava spletnih strani je zelo enostaven proces in obstaja nešteto možnosti. Katera spletna stran je prava za vas? Tukaj bomo pokazali nekatere od možnosti, ki omogočajo zaslužek s spletno stranjo.

Na sliki napis: 10 preprostih načinov za zaslužek s spletno stranjo in človeček z računalnikom.

Prodaja izdelkov na spletu.

Obstaja več načinov za zaslužek s spletno stranjo. Eden od najlažjih načinov je prodaja izdelkov na spletu. Vzpostavite lahko spletno trgovino ali prodajate izdelke prek Amazonovega sistema FBA (Fulfillment by Amazon). Seveda je možnosti še veliko več, pri čemer vam lahko pomaga tudi Pro Marketing, ki nudi marketinške rešitve na enem mestu, hkrati pa vam izdelajo čudovito spletno trgovino. 

Ponudite brezplačne preizkuse.

Če želite začeti služiti denar s svojo spletno stranjo, je ena od prvih stvari, o katerih morate razmisliti, ponudba brezplačnih preizkusov. S tem boste pri potencialnih strankah zgradili zaupanje in jim dali razlog za nakup pri vas. Kaj mislimo s tem? Brezplačna predavanja, 7-dnevni prehranjevalni načrt, 7-dnevni brezplačni preizkus aplikacije… 

 

Zgradite spletno mesto za člane.

Člansko spletno mesto je spletni poslovni model, pri katerem ljudje plačujejo mesečno pristojbino za dostop do ekskluzivne vsebine in storitev. S temi storitvami lahko ponujate tečaje usposabljanja, spletne seminarje, e-knjige in drugo. Ponudite brezplačni preizkus in posledično pridobite več članov. Znanje je naše največje bogastvo in če ljudem ponudite novosti, kvalitetno znanje, bodo z veseljem ostali vaši stalni člani. 

 

Začnite pisati blog.

Če želite s svojim spletnim mestom zaslužiti denar, je odprtje bloga eden najlažjih načinov za to. Na voljo je veliko brezplačnih platform za pisanje blogov, kot je na primer  WordPress.com. Na teh spletnih mestih lahko blog ustvarite brezplačno, nato pa ga zaslužite s prodajo oglasnega prostora ali zaračunavanjem premijskih funkcij. Blog je odlična zadeva za pisanje SEO (optimiziranih) člankov in gradnje povratnih povezav. Forumi dandanes postajajo zastareli, ljudje pa še vedno iščejo informacije, kot so najboljše čistilo danes na trgu za čiščenje madežev od rdečega vina ipd. Morda lahko to izkoristite. 

 

Predstavili smo vam nekaj možnosti, za katere v resnici ni potrebno toliko dela, uspete pa lahko ne veliko.